Logg inn på din profil.

Skriv inn din epost adresse:
Skriv inn ditt passord
Glemt passord?

eller
Foreldre/foresatte eller elever over 18 år oppretter en profil her NB: kun en profil pr. familie:

Velkommen til nettpåmelding til kurs hos Attic!

Du angir din epost og ditt ønsket passord, deretter blir det tilsendt deg en mail med lenke for verifisering av din identitet. Åpne mailen din og trykk på denne lenken.

Personen som foretar nettpåmeldingen må være over 18 år. Vedkommende blir juridisk ansvarlig for påmeldingen, og tilhørende faktura.  
E-postadressen du registrerer må være til en mail du sjekke ofte. Ordrebekreftelse sendes umiddelbart etter påmelding. Faktura kommer to uker ut i semesteret. 
Det er en fordel å ha notert kursnummer før du starter påmeldingen.  

Nye elever, eller dere som er usikre på valg av kurs, ta gjerne kontakt med vårt kontor for veiledning.  

Kulturskole og Ung Kultur, avdeling Attic
E-post: attic@drammen.kommune.no 

 

Betingelser hos Attic

1) Avmelding

Det er bindende påmelding. Vi kan kun tilby gratis prøvetime hvis det er ledig plass på kurset ved oppstart. Vi kan ikke holde av plass for prøvetime, da de som melder seg på har førsteprioritet til plassene. Den foresatte må være over 18 år.

2) Sykdom

Ved langvarig sykdom (mer enn 3 uker), refunderes semesteravgift avregnet fra sykemeldingsdato, mot fremvist legeerklæring. 

3) Avlysning av timer

Det kan forekomme avlysning av timer på grunn av sykdom eller andre årsaker. Dette kompenseres ikke med redusert semesteravgift.
Disse timene blir tatt igjen ved en senere anledning. Det informeres om avlysninger og ekstratimer via e-post og/eller SMS til elevens "foresatte".

4) Force Majeur

Hvis det oppstår ekstraordinære hendelser utenfor vår kontroll som brann, streik, lock-down, flom, krig, opprør, naturkatastrofer osv., som hindrer oss i å gjennomføre vår danseundervisning, er dette utenfor vår kontroll og Attic er fritatt for alt ansvar. Dette kompenseres ikke med redusert semesteravgift.

5) "Nedlegging" av timer

Attic forbeholder seg retten til å "legge" ned timer der det er 10 eller færre betalende påmeldte elever, i løpet av de 4 første ukene av kurset. Semesteravgiften for det aktuelle kurset vil da bli refundert til de aktuelle elevene som har betalt.

6) Verdisaker

Verdisaker oppbevares på eget ansvar. Vil dere låse inn tøy og verdisaker kan dere ta med egne små hengelåser og låse de inn i skapene i garderoben. Ta med verdisaker, klær, sko og ting du ellers er redd for, inn i dansesalene. Alle verdisaker oppbevares på eget ansvar.

7) Bilder/Video

Vi forbeholder oss retten til å bruke bilder og videopptak fra undervisning og forestillinger arrangert av Attic. Disse kan for eksempel brukes til egen reklame, annonser og på vår hjemmeside.

8) Norsk lov

Kjøpsavtalen er underlagt norsk lov.

Lukk